Tagasivaade: 8 enim loetud reisilugu lõppevast aastast

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cancunis asuv veealune muuseum
Cancunis asuv veealune muuseum Foto: Jason deCaires Taylor/REX/ Vida Press

Toome välja postimehe reisiportaali Reisile.ee lõppeva aasta kõige populaarsemad lood.

1. Mida tehakse purskkaevust saadud 1,3 miljoni euroga?

Roomas viskavad nii turistid kui ka kohalikud kuulsasse Trevi purskkaevu massiliselt münte. Aasta jooksul koguneb metallrahast kokku kopsakas summa, mis siis iga aasta purskkaevust välja võetakse. Vaata järele, mis siis ikkagi kogu selle rahaga tehakse.

2. Ryanairi stjuuard paljastab kõige tüütuma asja, mida reisijad teevad

Lennusaatjadel on palju raskem oma tööd teha, kui reisijad neid pidevalt tüütama kipuvad. Mis täpsemalt siis stjuuardite närvi mustaks ajab?

3. Maaliline Šveitsi küla pakub sulle sinna kolimise eest 21 500 eurot

Kaunis Šveitsi küla Albinen on mures oma elanikkonna vähenemise pärast, mistõttu pakub kohalik omavalitsus igale sinna kolijale 21 500 eurot. Maaliliste mägede vahel raha eest elamine ei kõla ju halva ideena?

4. Unistuste tööpakkumine: teeni 8500 eurot kuus päikselise Cancuni avastamise eest!

Mehhiko kauneima rannaribaga Cancun ja selle maiade ajaloost tulvil ümbruskond on nii iga puhkaja kui ka reisiselli unistus. Piirkonna avastamise ning sellest lugude kirjutamise ja fotode postitamise eest hakkab cancun.com ühele õnnelikule 8500 eurot kuus palka maksma. Töökogemus pole vajalik, kuid imeline elamus on garanteeritud.

5. Euroopa kõige õnnelikum linn asub Baltikumis

Eestis kiputakse ikka arvama, et kas lõunas soojemas kliimas või põhjas kõrgemaid palkasid pakkuvates riikides on inimesed õnnelikumad. Eurostati poolt koostatud uuringust selgus aga hoopis, et Euroopa kõige õnnelikumad inimesed asuvad siinsamas meie lähedal, keset talvepimedust ning Eestiga võrreldavat majandust.

6. Video: Rein Porro kommenteerib suure reisilennuki närvesöövat maandumist

Õhkutõus ja maandumine on lendamisel kõige ohtlikumad. Emirates'i suurel reisilennukil tekkis tugeva külgtuule tõttu Düsseldorfi lennujaamas sedavõrd ohtlik olukord, et vaid suur õnn päästis lennuki katastroofist. 

7. Videod: 5 lennuõnnetust, mis on jäänud kaamerasilma ette

Kuigi lendamine on autosõiduga võrreldes üsna ohutu liiklemisviis, tuleb õnnetusi vahel harva ikka ette. Kaamerasilma ette on jäänud viis lennuõnnetuse hetke, millest peaaegu kõik olid ka kahjuks ka fataalsete tagajärgedega.  

8. Lennujaamas lumevangis olnud Urmas Paet: kõik teised lendavad, aga Nordica mitte

Lumi Tallinna Lennujaamas halvas millegipärast ainult Nordica alla kuuluva Carpatairi lennuliikluse. Nähes, kuidas kõik teised lennufirmad lumest hoolimata lendavad, kuid Nordica kliendid peavad lennujaamas tunde ootama, jagas oma pahameelt ka Amsterdami lendu oodanud Urmas Paet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles