Unistuste tööpakkumine: teeni 8500 eurot kuus päikselise Cancuni avastamise eest!

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MICHAEL NAGLE/NYT

Oled tüdinud üheksast viieni kontoris passimisest? Unistad soojast päikesest ja valgetest randadest? Sul on võimalus kandideerida Cancuni kogemustöötajaks ja sellega ka kena kopikas kokku koguda.

Tööpakkumise on välja pannud Cancun.com koos Day Travel Group ja TravelPassiga, vahendas Lonely Planet. Töökogemus pole vajalik ning tööülesandeks on kuus kuud Mehhiko linna Cancuni ja ümberkaudse Riviera Maya avastamine. Lisaks peab töötaja tegema lahedaid reisivideosid ning postitama oma avastamiskogemustest pilte sotsiaalmeediasse ning tegema Cancun.com-i blogipostitusi.

Edukas kandidaat hakkab ööbima luksusvoodites, imetlema 3000 aasta vanuseid püramiide ja ujuma 20 tonniste vaaladega. Samuti hakkab uus töötaja koostööd tegema kohalike heategevus organisatsioonidega, et toetada tervishoidu ja haridust. Töötasu on 8500 eurot kuus ja kõik elamiskulud on samuti kaetud. Töö algab 2018. aasta märtsis ning kestab augustini.

Kandideerimine on avatud 17. detsembrini ning 100 parima kandidaadiga võetakse ühendust juba detsembris. Jaanuaris kuulutatakse välja 50 parimat kandidaati ning viimane viisik selgub 17. jaanuaril. Viisik sõidutatakse kohale Cancuni, kus siis valitakse välja, kes unelmate töö endale saab.

Tööle saad kandideerida SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles