Eesti hotellitöötajate põnevad seigad: poissmeesteõhtu julm nali

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Photofusion/REX/Vida Press

Hotelliteenindaja tööpäevad ei möödu sugugi ainult vastuvõtulauas naeratades ning külalisi vastu võttes. Eesti nelja- ja viietärnihotellide vastuvõtujuhte koondav AICR alaliit Eestis ja Postimees on kokku kogunud huvitavamad lood hotellide administraatoritelt.

Ott Riiel Hotell Palace'ist kirjutab:

Poissmeeste seltskonnad on tihti sellised külalised, kellega saab nalja.

Meie juures peatus tookord üks Norra poissmeeste seltskond.

Oli nende lahkumise päev ning enamik neist oli juba välja registreerunud ja ootas viimast sõpra fuajees. Kuna eelmine õhtu oli pikale läinud ja alkoholigi oli üksjagu tarbitud, oli nende sõber kell 12.15 endiselt kadunud. Väljaregistreerimise kellaaeg oli 12.00.

Härrased olid veendunud, et sõber alles magab. Nad pöördusid minu poole, et ma ärataksin kurjalt nende sõbra. Kogusin end pisut, et muidu rõõmsa olemise asemel kuri nägu ette manada.

Läksime tema toa ukse taha, kus sõbrad palusid mul pärast kiiret koputust kohe mehe tuppa tormata. Mõeldud – tehtud. Koputuse peale oli meesterahvas voodist püsti karanud ja tõttas duši alla. Enne vannituppa jõudmist nägi ta mind ning kuulis kurjalt ütlemas: «Your check out time was 15 minutes ago. We need to clean the room and you need to leave right away!» 

Külaline oli väga kohkunud ning palus viite minutit lisaaega, mille peale ütlesin taas tõsiselt: «I’ll give you two!» Seepeale tormas ta duši alla. Mõni minut hiljem oli ta vastuvõtus, et välja registreerida. Olukord jätkus, kui ütlesin talle, et lisaks tarbitud minibaarile peab ta tasuma hilise välja registreerimise eest 100 eurot.

Külaline oli küll kurb, kuid nõus seda maksma. Selle peale ei suutnud ma end enam tagasi hoida ning purskasime kõigi ta sõpradega naerma. Sel hetkel sai ta aru, et tegime nalja ning kuigi ta hakkas esmalt vanduma, oli mehel mõne hetke pärast samuti naeratus näol. Sõbrad olid otse loomulikult väga rahul ja tänasid mind kaasa mängimast.

Loe ka:

Öised prostituudid eksisid hotelliga

Rätikuga vehkinud klient põhjustas suure uputuse

Roosiõitest süda voodil

Lind tekitas hotellitoas paanika

Härra, võtke oma lipakas ka kaasa


Postimehe reisiportaal avaldab kord nädalas Eesti hotellitöötajate ametis juhtunud põnevaid seikasid. Kui oled hotellis töötanud ja tahad oma lugu jagada, siis kirjuta reis@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles