Eesti hotellitöötajate põnevad seigad: roosiõitest süda voodil

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Louise Heusinkveld / Alamy/ Vida Press

Hotelliteenindaja tööpäevad ei möödu sugugi ainult vastuvõtulauas naeratades ning külalisi sisse ja välja registreerides. Eesti nelja- ja viietärnihotellide vastuvõtujuhte koondav AICR alaliit Eestis on kokku kogunud huvitavamad lood hotellide administraatoritelt. 

Radisson Blu Hotel Olümpias töötav Karel Tammiksaar räägib enda igapäevatöö telgitagustest, milles leidub kuhjaga romantikat:

Mõni kuu tagasi helistas meile üks härrasmees tulevase reserveeringu erisoovidega. Kui mu kolleeg kuulis, et tegemist tuleb abieluettepanekuga, soovis ta esimesel võimalusel kliendiga kohtuda, et panna paika perfektne plaan, mis teeks selle päeva unustamatuks.

Tähtaja saabumisel oli aeg tegutseda ning abikätest meil puudust polnud. Kõigepealt läks meie concierge turule valima kõige kaunimaid roose, mida sai kokku lausa 50. Samal ajal käisid ka ettevalmistused meie kõige romantilisemas «Ruby» sviidis.

Õige õhkkonna tekitamiseks reguleerisime tubades valgustuse võimalikult romantiliseks ning ladusime voodile roosiõitest ja -lehtedest dekoratiivse südame kuju. Restoranist toodi kohale kõige eksklusiivsem šampanja, mille kõrval seisvad klaasid poleerisime veel viimasel minutil mitmendat korda üle, et kõik ikka täiuslik oleks. Ka puuviljad olid kandikule lõigatud eriti hoolikalt ning teemakohaliste kujundite järgi. Kliendi majja saabumisel, oli kogu vastuvõtul juba teada, kellega on tegemist. Sellegipoolest käitusid kõik vägagi tavaliselt, et mitte midagi reeta. Mõni aeg hiljem helistas klient, taevani õnnelik, ning soovis meid südamest kogu vaeva eest tänada. Enda sõnul ei oleks ta osanud ka vaimusilmas nõnda head teenindust ning korraldust ette kujutada. Kuid mis kõige tähtsam – tema nüüdne kihlatu oli samuti kõige üle õnnelik.


Postimehe reisiportaal avaldab kord nädalas eesti hotellitöötajate tööl juhtunud põnevaid seikasid. Kui oled hotellis töötanud ja tahad oma lugu jagada, siis kirjuta reis@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles