Lennureisijad unustavad maha nii dollaripakke kui ka lapsevankreid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tallinna lennujaama saabuvate reisijate osakonna ruumid on saanud omamoodi pisikesteks ladudeks, kus on kastide kaupa fliise, pükse, mantleid, jopesid, kingi, salle, prille, magamiskotte ning kohvreid, kohvreid, mis on kõik lennujaama unustatud.

Lennujaama töötajad ei väsi hoolimata pikaajalisest kogemusest siiani imestamast, kuidas reisile minejad ei märka, et neil pole ühte kinga jalas või kuidas nad ei pane tähele, et mantel, millega nad lennujaama tulid, ei olegi neil enam seljas, kirjutab Õhtuleht.  Et laps oli lennujaama tulles lapsevankris, pärast aga lükkasid nad last ilma vankrita, sest mahaununenud/unustatud lapsevankrid on sagedased leiud.


Hiinasse lennanud mees aga avastas Helsingisse jõudes, et tal polegi enam jakki kaasas, ning palus Tallinna lennujaama inimestele minna vaatama ehk on see jäänud pärast turvatsooni läbimist ootesaali. «Rippus toolileenil, taskus vot selline rull dollareid! Kui rulli lahti lõime, siis oli paras lehvik kohe,» kirjeldas saabuvate reisijate teenindaja Denis Marsov tekkinud elevust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles