Ravi välismaal tõi 6650-eurose kindlustusmakse

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkajad Vahemere ääres.
Puhkajad Vahemere ääres. Foto: GIL COHEN MAGEN/REUTERS

RSA Kindlustus on tänavu katnud reisikindlustuse klientidele kahjusid ligi 150 000 euro eest ning kõige suurema osa on moodustanud ravikulud välismaal.

RSA kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link ütles, et keskmine ravikulude hüvitis on olnud tänavu 361 eurot. «Reisi katkemise tõttu olemevälja maksnud keskmiselt 329 eurot ning pagasiga seotud juhtumite puhul keskmiselt 167 eurot. Kõige suurem hüvitatud reisikindlustuse kahju oligi seotud raviga välismaal, mille seoses kompenseerisime kokku ligi 6650 eurot. Suuruselt teine kahju puudutas reisi katkemist, mille kahjuhüvitis ulatus üle 3700 euro,» sõnas Link.

Link tuletas meelde, et reisikindlustuse sõlmimine on eriti pikemate, kallimate ja eksootilisemate reiside puhul väga soovitav, kuna reisil tekkida võivad terviseprobleemid ja näiteks pagasiga tekkida võivad kahjud ja transpordi hilinemisest või ärajäämisest tulenevad probleemid toovad kaasa kopsakad arved

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles