Külastajad viivad hotellidest kaasa isegi mööblit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellidest viiakse minema isegi diivaneid.
Hotellidest viiakse minema isegi diivaneid. Foto: SCANPIX

Suurem osa reisijaid võib tõenäoliselt tunnistada, et on hotellist kaasa võtnud käteräti või pesemistarbeid, kuid hotellide suurimaks peavaluallikaks on külalised, kes lahkuvad koos televiisorite ja madratsitega.

Portaal lastminute.com tegi 500 maailma hotelli seas küsitluse, mida nende külastajad endaga kaasa on viinud ja välja tuli esmapilgul täiesti uskumatuid asju, vahendas news.com.au.

Hotellidest on ära viidud telefone, televiisoreid, kardinaid ja  voodite madratseid. Isegi põrand ei ole püha – ühest Las Vegase hotellist lahkus külaline koos vaibaga, mille oli ise põranda küljest lahti lõiganud.

Ühe Dubai viietärni hotelli külastajale meeldis mini-baar nii väga, et võttis kaasa kogu külmkapi ja igaks juhuks ka diivani.

Berliini hotellist mindi minema koos dušiotsiku, kraani, kraanikausi ja wc-potiga.

Istanbuli luksushotelli külastajad tegid tühjaks terve toa, jättes sinna vaid voodi, laua ja teleri.

Küsitluses toodi välja, et mõned külastajad on läinud suisa hasarti ja eemaldanud toa igast valgustist ka lambipirnid.

Sellised vargused on tavaliselt väga põhjalikult ette planeeritud ja kaasa on pakitud ka tööriistakast, et esemeid tubadest eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles