Kindlustuse väljamakseid kasvatasid sporditraumad

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IF Kindlustus
IF Kindlustus Foto: Peeter Langovits/Postimees

If kindlustuse teatel tõusis õnnetusjuhtumikindlustuse kahjude arv aastataguse ajaga võrreldes kolmandiku, ulatudes 199-ni.

If Kindlustuse isikukindlustuse tootejuhi Terje Rabe sõnul on õnnetusjuhtumikindlustuse kahjude kasv seotud suuresti aktiivse vaba aja veetmisega. «Lastel lähevad just palli mängides sõrmed tagurpidi ning selle tulemusena tekivad nihestused, sõrmede sirutajakõõluste rebendid,» selgitas kindlustusfirma pressiesindaja Rain Porss.

Kõige rohkem pöördutakse kindlustuse poole igasuguste põrutuste, väänamiste ja pindmiste vigastustega  nagu haavad. «Viimaste hulka kuuluvad ka kassi hammustused, millest tingitud kahjud on viimasel ajal millegipärast hüppeliselt suurenenud,» tõdes Porss. Palju pöördutakse kindlustuse poole ka hüppeliigese väänamisega- trepil astudes, autost välja astudes, auku astudes jne.

Viimase aja suurem vigastusega seotud väljamakse oli 4907.50 eurot, mille sai katust värvinud ja sealt alla kukkunud  61-aastane mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles