Vaataja nuriseb jääšõu küsitava taseme üle

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Preemia jäähallis toimunud etendust vaatamas käinud lugeja nuriseb etenduse taseme üle, etenduse korraldaja Valentina Kolomaineni kinnitusel vastas nähtu tehtud reklaamile.

«Mina ja mu sõbrad uskusime reklaami, ostsime piletid 25. augustil Premia jäähallis toimunud laste jääšõule. Aga seda, mida me seal nägime, ei saa nimetada šõuks. Etendus, mis kestis 30-35 minutit, oli õudne. Näiteks flamenkot esitanud tüdruk kandis lühikesi pükse ja särgikest. Kas see on üldse kostüüm?» imestab portaal DzD.ee lugeja Inga.

«Kuidas võtta korraldajad vastutusele? Sellise raha eest sain ma poolt undi veiderdamist. Suur tänu, vähemalt lubatud jäätist anti,» lisas ta.

Ürituse korraldaja Valentina Kolomaineni kinnitusel vastas publikule näidatud etendus reklaamile. «Me ei petnud kedagi. Etendusel osalesid tunnustatud sportlased, näiteks Irina Rodina nimelise karikavõistluse ja Aleksei Mišini nimelise võistluse võitja Karina Gluškova, Saksamaa meistrivõistlustel hõbemedali võitnud Jekaterina Vassiljeva ja Timur Pulin, Euroopa meistrivõistluste teise koha võitnud Sergei Slavnov ja teised. Kõik nad esitasid fragmente jäälavastustest «Bremeni linna moosekandid» ja «Alice imedemaal». Ka rõõmustasid vaatajaid Anna Levandi kasvandikud,» rääkis Kolomainen.

Naise sõnul on tal väga kahju, et vaatajale flamenko ei meeldinud. «Tõepoolest esines uisutaja lühikestes pükstes ja topis, aga see oli tantsu kaasaegse versiooni kostüüm. Uisutaja energiline tants näitas, et flamenkot võivad esitada mitte ainult naised, vaid ka tüdrukud. Kunstilises mõttes oli seadel selleks õigus. Kuigi ka mind kostüüm šokeeris,» sõnas korraldaja.

Ta märkis, et etendus ei kestnud mitte pool tundi, vaid 40-45 minutit. «Uisutajad oleksid võinud esineda enam kui tund aega, aga kuna jäähallis on jahe, siis organisaatorid püüdsid programmi mitte venitada. Esinemised toimusid non-stop ilma teadvustamisteta. Kui etendus oleks veninud, siis oleksid lapsed külma saanud ja jälle oleks olnud pretensioone.»

Vestluse lõpus kinnitas Kolomainen veelkord, et kedagi ei petetud. «Me tahtsime vaid näidata, et iluuisutamine – see on kaunis spordiala.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles