Estonian Air jagab turistiklassi reisijad kolmeks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Toomas Huik/Postimees

Sellest sügisest hakkab Estonian Airi lennupileti hind sõltuma kaasavõetavast pagasist ja pardatoitlustuse soovidest.

Alates 1. oktoobrist tuleb tavaklassi lennureisijatel valida kolme tüüpi pileti vahel : ECO Light, ECO ja ECO Plus, teatas Estonian Air.

Odavima hinnaga turistiklassi ECO Light pilet tähendab, et reisile saab minna vaid käsipagasiga ning suupisteid ja karastusjooke tuleb ise juurde osta.

ECO pileti hinna sisse kuulub äraantav pagas, kuid ssuupisteid reisijale ei pakuta. ECO Plus pileti soetanud reisija saab ära anda nii pagasi ja ta saab lennureisi ajal nii karastusjooke kui ka süüa.

«Klient saab juba reisi planeerimisel ise otsustada, millise teenuse eest ta soovib maksta,» kommenteeris muudatust Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras. Ta lisas, et mitmed Euroopa suured lennukompaniid pakuvad oma klientidele võimaluse soetada erineva teenusetasemega pileteid. «Nüüd saavad ka meie kliendid oma piletitüübi ise kujundada,» sõnas Parras.
Nende reisijatega, kes on ostnud ECO Light või ECO piletid Estonian Airi kodulehelt või klienditeenindusest enne 27. augustit ja lendavad pärast 1. oktoobrit 2012, võtavad ühendust Estonian Airi klienditeenindajd, et informeerida neid uuest pardateeninduskontseptsioonist.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles