Londoni hotellide hinnad on olümpia ajal üüratud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni hotell ootamas olümpiakülastajaid.
Londoni hotell ootamas olümpiakülastajaid. Foto: SCANPIX

Need, kes loodavad Londoni olümpiamängude ajaks leida veel viimasel hetkel Londonisse hotellikohad, peavad maksma üüratuid summasid.

Londoni kesklinna hotellid kasutavad meeletut nõudlust ära ja tõstavad hindu keskmiselt 139 protsenti või küsivad isegi 4000 naela (5146 eurot) ühe nädala kohta lisaks, kirjutas news.com.au.

Suurbritannia rahandusettevõte Santander arvutas hinnad, saates päringu hotellidesse neljaliikmelise perekonna nädalase puhkuse kohta, alustades 27. juulist ning seda võrreldi tavapäraste hindadega augusti lõpus, kui olümpiamängud on lõppenud.

Kõige rohkem panid hinnale juurde neljatärnihotellid. Üks Londoni kesklinnas asuv hotell tõstis hinda 245 protsenti ja küsib nädalase puhkuse eest 8558 naela (11 008 eurot).
Need hinnad on palju kõrgemad kui näiteks eelmisel aastal toimunud kuningliku pulma või hiljutise kuninganna troonijuubeli nädalavahetusel.

Santanderi esindaja sõnul ei ole üllatus, et hotellid oma hindu tõstsid, aga seekordsed juurdehindlused on suuremad kui iial  nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles