Tallinnast Riiga viivad nüüd luksuslikud reisibussid

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lux Express

Sel nädalal alustavad Tallinn-Riia ja Riia-Vilnius liinil sõitu neli Lux Expressi äsja soetatud luksuslikku bussi, kus reisijal on lisaks mugavatele ja küllusliku jalaruumiga istmele võimalik nautida ka isiklikult ekraanilt kvaliteetset meelelahutust.


Lux Express Grupi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul soovib ettevõte pakkuda uutes bussides reisijatele võimalust kiireks ja luksuslikuks kulgemiseks.

«Selleks on meie uutes bussides loodud kõik eeldused - mugavad istmed rohke jalasirutusruumiga, tasuta kiire traadita internet ning uuendusena ka iga reisija personaalne puutetundliku ekraaniga meelelahutussüsteem Funtoro, mille abil saavad reisijad tasuta filme vaadata, muusikat kuulata, uudiseid lugeda, internetis surfata, mängida või lihtsalt bussi teekonda kaardil jälgida,» selgitas Saarpuu.

Buss on jaotatud kaheks osaks - esiosas on 28 kahekaupa asetsevat istet ning tagaosas asuvas lounge’is 10 privaatset jalatoe ja riiuliga varustatud istekohta. Kõigile reisijatele on bussis saadaval tasuta kuumad joogid ja värsked ajalehed ning iga istekoha juures on loodud võimalus vooluvõrgu kasutamiseks. Reisijad, kes soovivad teekonna vältel magada, võivad paremaks uneks osta ka padja ja teki komplekti.

1 417 600 euro suuruse investeeringu raames soetatud bussid asuvad teenindama Tallinn-Riia ja Riia-Vilnius liine, kummalgi liinil tuleb kasutusele kaks bussi. Tallinn-Riia liinil maksab üha otsa sõidupilet bussi esiosas 21 eurot ning lounge osas 27 eurot, Riia-Vilniuse liinil vastavalt 20 ja 24 eurot.

Lux Express Grupp on rahvusvaheline transpordiettevõtete võrgustik, mis tegutseb Eesti, Läti, Leedu, Poola ja Venemaa turgudel nii eksklusiivse Lux Express kui taskukohasema Simple Express brändi all klientidele mugavaid reisimislahendusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles