Peatus.ee portaali lisanduvad piletihinnad

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on portaalis võimalik näha Tartumaa busside hindu.
Praegu on portaalis võimalik näha Tartumaa busside hindu. Foto: peatus.ee

Nii bussi- kui ka rongiliine koondavasse ühistranspordiportaali peaksid lähiajal lisanduma lisaks sõiduplaanidele ka piletihinnad.

2009. aastal suuresti Norra ja euroliidu rahade eest tehtud ühistranspordiportaalis peatus.ee on praegu võimalik näha Jõgeva- ja Tartumaa busside hindu.

Maanteeameti ühistranspordiosakonna juhataja Ingmar Roosi sõnul on järgmise suurema ettevõtmisena plaanis lisada sinna kõigi avalike ehk riigilt dotatsiooni saavate bussiliinide piletite hinnad. «Eesmärgiks on ka kommertsliinide hinnad sisse saada, aga see sõltub vedaja enda tahtest ka ehk kas vedaja on valmis seda haldama,» tõdes Roos.

Ta tunnistas, et piletihindade lisamine portaali on tegelikult märksa keerukam kui kõrvalt vaadates tundub. «Seda ei saa ka ülejala teha, sest kui me piletihinnad avaldame, siis need peaksid ka õiged olema. Vastasel juhul on mõttekas see hoopis tegemata jätta,» arvas ametnik. Sel aastal peaks portaali lisanduma veel kolme-nelja maakonna andmed. Kogu Eesti piletihinnad peaks portaali jõudma järgmisel aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles