Estonian Air avab kolmeks kuuks lennuliini Veneetsiasse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veneetsia kuulsad kanalid ja gondlid.
Veneetsia kuulsad kanalid ja gondlid. Foto: Reuters / Scanpix

Alates laupäevast saab suvekuudel kaks korda nädalas lennata Tallinnast otse Veneetsiasse.

9. juunil 2012 avab Estonian Air hooajalise lennuliini Tallinna ja Veneetsia vahel. Estonian Airi lennud Veneetsiasse hakkavad toimuma kaks korda nädalas: teisipäeviti ja laupäeviti. Liin jääb avatuks 1. septembrini 2012.

«Eelmisel suvel korraldatud rahvaküsitlusel «Minu Estonian Air» osutus Veneetsia kõige nõutavamaks suvesihtkohaks,» rääkis Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

Ta lisas, et peale selle, et Veneetsia on atraktiivne puhkuse sihtkoht, asub see linn ka geograafiliselt mugava koha peal, kust on hea ligipääs paljudesse Aadria mere ranniku linnadesse Itaalias ja Horvaatias.

«Uus Tallinna ja Veneetsia vaheline otselennuliin on väga tervitatav ka Itaalia turisti Eestisse toomisel,» kommenteeris EAS Turismiarenduskeskuse Itaalia sihtturu juht Tiina Kärsna.

Mullu külastas Eestit 33 600 turisti Itaaliast, mis on kõigi aegade rekord, ning Kärsna sõnul loodetakse, et tänu uuele lennuliinile jätkub positiivne trend ka sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles