Tühjana lennujaama oodatud lennuk oli reisijaid täis

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaam.
Tallinna lennujaam. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tallinna lennujaama töötajate üllatuseks saabus reedel Vilniusest lennuk 118 reisijaga, kuigi oodati hoopis tühja lennukit.

Ühe reisija sõnul tuli kinnises pagasiruumis istuda tund ja 40 minutit täielikus teadmatuses, kirjutab Õhtuleht.

Reisija sõnul olid lennujaama uksed kinni ning terminali pääsemiseks tuli neil kümmekond minutit bussis oodata. Pagasit tuli oodata tund ja 40 minutit, mis kogu selle aja oli väljas vihma käes olnud.

«Kohutav oli vaadata just neid aastaseid lapsi, kes olid lennukist tulnud ja pahurad,» rääkis reisija, kelle sõnul olid laste kärud pagasis ning lennujaama pagasiruumis ühtegi käru ei olnud.

«Meil oli info Vilniuses saabuvast tühjast lennukist, ilma reisijate ja pagasita, kuid alles maandudes selgus, et pardal on 118 inimest koos pagasiga,» selgitas vahejuhtumit Tallinna lennujaama kommunikatsioonijuht Lauri Linnamäe.

Inimesed läksid lennukist kaotsi just Tallinna lennujaama töötajate omavahelisel suhtlemisel, sest Vilniusest edastati Linnamäe sõnul õige info.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles