Viru hotell varustas koristajad iPadidega

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru hotelli puhastusteenindaja Ilona Loginova töötab seal juba neli aastat ja on uue süsteemiga rahul.
Viru hotelli puhastusteenindaja Ilona Loginova töötab seal juba neli aastat ja on uue süsteemiga rahul. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Viru hotelli korruseteenindajate koristuskärud on nüüdsest varustatud iPadidega, nii loodab hotell parandada korruste ja vastuvõtu vahelist suhtlust.

«Peamine põhjus on info vahetamise kiirus. Kui enne teatas koristaja toa järgmiste klientide jaoks valmis seadmisest läbi teleka või veel varem telefoni teel, siis praegu liigub kogu info reaalajas nii vastuvõtust koristajale kui vastupidi,» selgitas Viru hotelli kommunikatsioonijuht Peep Ehasalu.

Kõik veateated jõuavad tänu sellele operatiivselt ka hooldusele parandamiseks ja ära jääb hulk helistamist. Tubade seis on reaalajas arvutis olemas ning see kiirendab ja parandab kommunikatsioonijuhi kinnitusel omakorda klienditeenindust.

Hetkel on hotellis iPade 44, kui palju see projekt maksma läheb, ei soostunud ta ütlema. «Tänapäeval ei ole siiski tehnika hind enam ületamatult suur, tehnika peab aga aitama, mitte takistama. Seepärast on kõik korruseteenindajad läbinud koolituse, valmisolek on ka jooksvate küsimuste lahendamiseks,» sõnas Ehasalu.

Otsest ja kohest rahalist tulu hotell sellest ei eelda. «Küll on aga igasugune tööprotsesside täiustamine tunda klienditeeninduses ja klientide rahulolus - nemad ju meile palga maksavad. Meil on kõrge korduvkülastuste protsent, ehk kliendi võib saada esimest korda majja küll reklaami abil, aga tagasi toob kliendi ainult hea teenindus,» rääkis Ehasalu.

Ta tunnistas, et konkurents hotellinduses on tihe ja igasugune eristumine peab lähtuma kliendi kasust, kas otseselt või kaudselt. «Sokos Hotel Viru on 516 toaga Eesti suurim hotell. See tähendab, et iga väike täiustus või poole minutiline aja kokkuhoid ühe toa juures tuleb korrutada 516ga - ja see annab juba olulise tulemuse,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles