Alates pühapäevast sõidab rong taas Piusale

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2001. aastal nõudsid reisijad, et Tartu-Piusa rong jätkaks sõitu. See juhtub 10 aastat hiljem.
2001. aastal nõudsid reisijad, et Tartu-Piusa rong jätkaks sõitu. See juhtub 10 aastat hiljem. Foto: Ove Maidla / Postimees

Pühapäevast sõidavad Edelaraudtee rongid uue graafiku alusel ning üle kümne aasta hakkab rong taas sõitma Piusale.

«Käesoleval aastal ei too uuenev sõidugraafik Edelaraudtee rongiliiklusse kaasa suuri muudatusi, mõningased kellaajalised nihkumised on tekkinud peamiselt kiiruse muudatusest raudteel,» rääkis Edelaraudtee müügijuht Annemari Oherd.


Uue sõidugraafiku rakendumisega hakkavad rongid Tallinna -Tartu liinil peatuma Kärknas. Üle kümne aasta hakkab rong taas sõitma Piusale, kuhu suveperioodiks pikeneb Koidula liin. Tallinna ja Narva vahel suletakse tagasihoidlikku kasutust leidnud Auvere ja Soldina peatused.

Pühapäevast rakenduv uus põhisõiduplaan jääb kehtima järgmise aasta maikuu lõpuni. Põhisõiduplaanis võib ette tulla ajutisi muudatusi seoses raudtee remonttöödega, mille ulatus on väiksem kui möödunud aastatel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles