Kuressaare lennud ei alga enne 1. juunit

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne.
Aviesi lennuk. Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Paus Kuressaare–Tallinna lennuliinil võib kesta 1. juunini, teatab Kuressaare lennujaam.

AS-i Kuressaare Lennujaam kodulehekülg teatas eile lennufirmalt Avies saadud teatele tuginedes, et Tallinna–Kuressaare–Tallinna lende ei toimu 31. maini, kirjutab Saarte Hääl.

Saare maavalitsuse transpordinõunik Taavi Kurisoo ütles, et maavalitsus ei oska lennujaama kodulehel olevat infot kommenteerida. «Meiega Aviesil sellist juttu küll pole olnud,» kinnitas ta. Avies ise mingit kommentaari lendude alguse kohta ei väljastanud.

Ka eile oli leping lennuliini operaatoriga jätkuvalt allkirjastamata. Kurisoo sõnul lubas Aviesi esindaja eile tööpäeva lõpus, et leping sõlmitakse täna ehk teisipäeva hommikul. Ehkki lepingu järgi hakkab Avies lendama 1. juunist, on maavalitsusel siiski lootus, et lennufirmal õnnestub hankida lisalennuk, alustamaks liini teenindamist lepingus ettenähtust varem.


Lennuameti lennutegevuse osakonna juhataja Jaanus Ojamets ütles, et AS-i Avies esindajad käisid eile esmakordselt lennuametis uurimas rendilennuki Kuressaare–Tallinna liinile toomisega seotud nõudeid. Ojamets lisas, et rendilennuki kasutamise kooskõlastus on pelgalt vormistamise küsimus ega võta aega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles