Käimasolevalt messilt leiab hea hinnaga puhkusereise

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Siiri Erala
Täna avas Tallinnas külastajatele uksed reisimess Tourest 2009, mille ajal saab reise, laeva- ja lennupileteid ning spaapuhkusi osta tavalisest soodsamate hindadega.

Estraveli tootjasuhetejuht Katrin Samlik rääkis Tarbija24.ee`le, et praegu on reisifirmade jaoks kehv aeg ja mess on koht, kus kõik püüavad võimalikult palju müüa. Seetõttu on oodata, et messilt leiab külastaja väga häid pakkumisi.

Samlik lubas, et messipakkumisi tehakse ka eksootilistesse sihtkohtadesse. «Ei ole nii, et pakkumised on ainult Egiptusesse ja Kanaaridele, kus kõik eestlased juba käinud on,» ütles ta. Messipakkumiste sihtkohtade seast leiab näiteks ka Assoorid, Mauritiuse ja Namiibia.

Kel kindel plaan soodsa hinnaga puhkusereis saada, peaks messile kohale minema hommikul. «Mina soovitan varakult tulla, sest tean, et paljudel on piiratud arv kohti. Mida varem sa tuled, seda kasulikum on,» rääkis Samlik.

Samas tuleb soodsama hinnaga reise müüki iga messipäeva hommikul ja osa firmasid jätkab soodusmüügiga ka mõni päev pärast ürituse lõppu.

Kotiga sularaha messikülastaja kaasa võtma ei pea – messil tuleb mõnel juhul tasuda ettemaks ja seda saab teha kaardiga.

Tourest 2009

Mess toimub Eesti Näituste messikeskuses Pirita tee 28 Tallinn.

Mess on kõigile külastajatele avatud 13.02 kella 14-18ni, 14.02 kella 10-18ni ja 15.02 10-16ni.

Üksikpilet maksab 25 ja perepilet 40 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles