Tallink Taksoga sõites saab välja teenida laevapileteid

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod.
Taksod. Foto: Mihkel Maripuu

Tallink Takso kliendid saavad 16. veebruarist 6. septembrini sõitude eest kleebiseid, mille eest on võimalik lunastada laevapileteid Helsingisse ja Stockholmi.



Iga sõidu eest saab ühe kleebise ning iga 300 krooni ületava taksoarve eest saab täiendava kleebise, teatas Tallink Takso.


Kuue kleebise eest saab lunastada ühe inimese päevakruiisi liinil Tallinn - Helsingi -Tallinn. Kümne kupongi eest saab ühe inimese edasi-tagasi liinipiletid Tallinna-Helsingi ja Helsingi-Tallinna suundadel. 20 kleebist annavad tasuta kruiisireisi kahele inimesele Tallinna-Stockholmi-Tallinna liinil.

Ühele kupongile võib kleebiseid koguda ka mitu inimest ning üks inimene võib kleebistega täita ka mitmeid kuponge. Kampaaniakleebiste kogumise periood kestab 16. veebruarist 6. septembrini 2009.

Soovitud laevareisi lunastamiseks tuleb kupong esitada Tallinki kassadesse hiljemalt 1. oktoobril 2009. Vastavalt kleebiste arvule väljastatakse kinkekaart, mis kehtib 3 kuud alates väljastamise kuupäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles