Kallis reisirahvas!

, Eesti Turismifirmade Liidu tegevdirektor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

13.–15. veebruaril 2009 on Eesti Näituste messikeskuses tulemas arvult juba kaheksateistkümnes rahvusvaheline turismimess TOUREST.


TOUREST 2009 toimub taas kolmes hallis (Peahall, «Puhka Eestis» hall ja Lastehall) ning osalema on oodata ligi 350 põhi- ja kaaseksponenti, kes turismiorganisatsioonide või ettevõtjate kaudu esindavad lisaks Eestile 23 riiki: eksootilisematest Lõuna-Aafrika Vabariik, Araabia Ühendemiraadid – Dubai, Tai, Vietnam, Indoneesia, Tuneesia, Egiptus, Euroopast Küpros, Kreeka, Türgi, Portugal, Itaalia, Horvaatia, Hispaania, Gruusia, Valgevene, Bulgaaria, Saksamaa, Austria, Norra ning loomulikult meie naabrid Soome, Läti ja Leedu.



Mullu suure populaarsuse võitnud «Puhka Eestis» hallis saab külastaja ka tänavu tutvuda turismiuudistega kõigist Eesti maakondadest ning valida välja enda jaoks sobivad pakkumised puhkuseks ja vaba aja veetmiseks Eestis. Peahallis on võimalus tutvuda reisimisvõimalustega üle maailma ning muude turismiteenustega Eestis ja mujal.



Ka seekord on messi eripakkumistega kohal kõik suuremad Eesti reisikorraldajad, paljud lennu- ja laevafirmad, bussifirmad, hotellid, restoranid ja muuseumid, kultuuriasutused, spaad, aktiivse puhkuse ning maa- ja loodusturismi korraldajad.



Messi avamisel 13. veebruaril kuulutatakse välja ka 2008. aasta parim turismiedendaja ja parim turismiobjekt.



Touresti raames toimub EAS Turismiarenduskeskuse toetusel ja osana Rohelise Võtme 2008. aasta koolitusprogrammist ka Rohelisema Turismi Foorum, mille eesmärgiks on majutusettevõtetele tutvustada säästva ja keskkonnasõbraliku majandamise arengusuundi maailmas, Euroopas ja Eestis.



Roheline Võti (Green Key) on rahvusvaheline keskkonnamärgis, millega majutusteenust pakkuvad ettevõtted väljendavad oma keskkonnasõbralikku suhtumist. Foorumil antakse üle Rohelise Võtme aastaauhinnad.



Lastele on eraldi hallis avatud taas toredaid tegevusi pakkuv «Laste Maailm», kuhu vanemad võivad oma lapsed muret tundmata jätta professionaalide hoole alla.



Tourest on ka 2009. aastal lõbus meelelahutusüritus publikule, kus kõik kolm messipäeva saavad täidetud meelelahutusliku programmiga, mis sisaldab populaarseid reisioksjoneid, interaktiivseid mänge ning eksponentide etteasteid.



Ootame kõiki reisihuvilisi Eesti inimesi Tourestile!


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles