Vaata Estonian Airi suvist lennugraafikut!

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi uus lennuk Embraer 170.
Estonian Airi uus lennuk Embraer 170. Foto: Mihkel Maripuu

Estonian Air läheb homsest üle talviselt lennuplaanilt suvisele, mis toob kaasa uute lennuliinide avamise, hooajaliste lennuliinide taasavamise ja tihedama lennugraafiku mitmel liinil. 

Uued lennud

25. märtsil  avab EA otselennud Tallinna ja Jyväskylä vahel. Lennud hakkavad toimuma seitse korda nädalas: kord päevas tööpäeviti (esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti) ning kaks korda päevas pühapäeviti.

25. märtsil  taasavab EA lennud Tallinna ja Riia vahel. Lennud hakkavad toimuma 17 korda nädalas: kolm korda päevas tööpäeviti ning kord päevas laupäeviti ja pühapäeviti.

25. märtsil algavad otselennud Tallinna-Viini liinil. Lennud toimuvad kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Alates 5. maist toimuvad lennud seitse korda nädalas, lisanduvad laupäevased lennud.

26. märtsist hakkab EA lendama Tallinna-Joensuu liinil. Lennud toimuvad neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

26. märtsil  taasavab EA otselennud Tallinna ja Helsingi vahel. Lennud hakkavad toimuma 17 korda nädalas: tööpäeviti kolm ja pühapäeviti kaks lendu päevas.

2. aprillil hakkab EA lendama Hannoveri. Lennud toimuvad kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

3. aprillist algavad EA lennud Tallinna-Kajaani liinil. Lennud toimuvad neli korda nädalas teisipäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

8. aprillil avab EA lennuliini Gruusia pealinna Thbilisisse. Lennud toimuvad neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

5. maist algavad taas EA hooajalised lennud Tallinna ja Nizza vahel. Lennuliin jääb avatuks 29. septembrini. Ajavahemikus 5. maist kuni 16. juunini toimuvad lennud laupäeviti, 21. juunist kuni 30. augustini neljapäeviti ja laupäeviti. Ajavahemikus 1.-29. septembrini jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti.

9. juunil  avab EA uue hooajalise lennuliini Tallinna ja Veneetsia vahel. Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. Liin jääb avatuks 1. septembrini 2012.

Lennusageduste lisamine olemasolevatel liinidel

25. märtsil hakkab EA Tallinna-Peterburi liinil lendama 19 korda nädalas, lisades hommikused lennud teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti, päevased lennud laupäeviti ning õhtused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

25. märtsil hakkab EA Tallinna-Moskva Sheremetyevo liinil lendama 19 korda nädalas, lisades reedehommikused lennud, päevased lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti ja laupäeviti ning õhtused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

25. märtsil hakkab EA Tallinna-Vilniuse liinil lendama 24 korda nädalas, lisades pealelõunased lennud pühapäeviti ning hilisõhtused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Alates 25. märtsist teeb EA Tallinna-Amsterdami liinil iga päev kaks edasi-tagasi lendu hommikuti ja õhtuti.

Alates 25. märtsist lisab EA lende Tallinna-Stockholmi liinil 32 lennuni nädalas, lisades hommikused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti ning õhtused lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Alates 26. märtsist teeb EA Tallinna-Brüsseli liinil tööpäeviti kaks edasi-tagasi lendu hommikuti ja õhtuti, pühapäeviti toimuvad lennud kord päevas õhtuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles