Soome firma kärpis spaalendude arvu Saaremaale

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Kuressaarele.
Vaade Kuressaarele. Foto: Kuressaare linna koduleht.

Mullu Soome spaaturistidega Saaremaale 41 tellimuslendu teinud reisibüroo Matka-Vekka piirdub sel aastal vaid kuue reisiga.

Reisid toimuvad pühapäeviti ajavahemikus 23. august – 4. oktoober lennufirma Finncomm Airlines’i 68-kohalise lennukiga ATR 72-500, kirjutas Oma Saar.

Reiside arv vähenes oluliselt, kuna reisifirma ei leidnud õigeks ajaks sobiva suuruse ja hinnaga lennukit, ütles Oma Saarele Matkavekka Eesti OÜ Tallinna büroo juhataja Kristiina Saar-Rand.

Kui möödunud aastal toimusid lennud lisaks maakonnalinnadele ka Helsingist, siis sel aastal toimuvad reisid vaid Kuopiost, Jyväskyläst, Joensuust, Porist ja Vaasast, mis on alati olnud väga hea täitumusega.

Kristiina Saar-Rand lisas, et huvi Saaremaa vastu on Soomes endiselt suur. Teada on seegi, et majandusraskuste ajal reisitakse rohkem lähiriikidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles