Suvehooajal saab Pärnust otselennuga Stockholmi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

30. aprillil 2009 avab Estonian Air koostöös sanatooriumiga Tervis ning Strand SPA ja Konverentsihotelliga hooajalise lennuliini Pärnu ja Stockholmi vahel.



Lennud hakkavad toimuma kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 23. augustini 2009, teatas Estonian Air.

Neljapäevased ja pühapäevased lennud pakuvad firma teatel Skandinaavia turistidele suurepäraseid võimalusi nädalaseks spaapuhkuseks, pikemaks nädalalõpuks ja poolenädalaseks peatumiseks Eestimaa suvepealinnas Pärnus.

Samas avab lennuliin otselennuvõimaluse Pärnust Skandinaavia ühte olulisemasse transiitlennujaama, mis pakub mugavaid lennuühendusi Euroopasse, Põhja-Ameerikasse ja Aasiasse nii ärireisijatele kui ka puhkajatele.

Uut liini hakkavad teenindama 33-kohalised Saab 340 lennukid, millel on üks teenindusklass. Lennu ajal pakutakse kerget einet, mis koosneb võileivast ja joogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles