Läti meelitab külalisi rahuliku elutempoga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jurmala rand.
Jurmala rand. Foto: Sille Annuk

Läti turismiagentuur tutvustab turismimessil riigi uut turunduskontseptsiooni «Latvia – Best enjoyed slowly», mille järgi on meie naabermaa koht, kus on võimalik kas või hetkeks muuta oma elutempot ja nautida rahulikku puhkust, samas kogeda ka midagi uut ja avastada tõelisi väärtusi.


Lähtudes hüüdlausest «Best enjoyed slowly» kutsub Läti riiklik turismiarengu agentuur tutvuma ebatavaliste piirkondlike sihtpunktidega ja pakkumistega, mis küsitluse tulemuste kohaselt Eestist pärit reisihuvilistele huvi pakuvad.

Jutt on kultuuriüritustest, omapärase ja rikkaliku kultuuriga väikelinnade elukeskkonnast, festivalidest, gastronoomilistest elamustest ja teistest ajaveetmise võimalustest.

Üks Eesti elanikke enim köitvaid reisisihte Lätis on juba mitmeid aastaid kahtlemata Salacgrīvas (Salatsis) toimuv festival Positivus. Samuti on hinnatud headeks puhkuse- ja meelelahutusvõimalusteks mereäärsed piirkonnad Jūrmala, Ventspils, Liepāja ja Saulkrasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles