Mida hotellidesse unustatakse? Näiteks isegi hamster ja beebi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Travelodge hotell Londonis
Travelodge hotell Londonis Foto: SCANPIX

Hotellikett Travelodge pani kokku nimekirja asjadest, mida neile kuuluvatesse hotellidesse on unustatud.

Unustatud «asjade» seas olid näiteks ka Fredericki nimeline hamster ja 18-kuune laps, edastab The Telegraph.

Ka on Travelodge hotellist leitud Cambridge`hertsoginnat Catherine`i kujutavad 100 maski ning hotellikülalise surnud naise tuhaga urn.

Üks hoolimatu hotellikasutaja aga unustas maha 50 000 naela väärtuses kelli. Just abiellunud  naine kaotas aga moelooja Vera Wangi loodud pruutkleidi, mille ta abikaasa unustas kohvrisse pakkida.

Nuneatoni Travelodge hotelli personal aga avastas oma suureks üllatuseks eest terve jõuluteemalise toa. Seal oli suur kunstjõulupuu koos ehetega, elektriküünlad, põhjapõder-nukk, jõuluvanakostüüm ning kalkunilihaga jõululõuna.

Winchetseri Travelodge hotelli unustas üks perekond kogemata maha oma 18-kuuse poja. Vanemad lootsid teineteise peale ja nii jäigi laps hotelli.

Vanemad olid juba hotellist ära sõitnud, et ühte pulma minna, kui teel olles märkasid lapse puudumist. Nad pöördusid hotelli tagasi.

Knutsfordi hotelli personal aga leidis numbritoast energilise Fredericki nimelise hamstri. Bristolis elav omanik oli ta maha unustanud.

Liverpooli hotellist leiti aga suures koguses pihustatavat juuksevärvi, juuksepikendusi ning võltsripsmeid.

Kõige enam unustatakse maha aga mobiiltelefone ja sülearvuteid. Neile järgnevad pidžaamad, rõivad ja kaisukarud.

Möödunud aastal tagastas hotellikett 75 000 kaisukaru nende omanikele.

«Igal aastal leidud unustatud asjade seas ka väga ebatavalisi asju,» sõnas Travelodge`i tegevjuht Jon Hendry Pickup.

Nimetatud esemed või elusolendid jättis maha osa 13 miljonist külastajast, kes on Suurbritannias 469 Travelodge`i hotellis ööbinud.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles