Lufthansa avas Tallinna lennujaamas uue liini

Magnus Altküla
, Tarbija toimetaja
Copy
Lufthansa Airbus A319 lennuk
Lufthansa Airbus A319 lennuk Foto: imago/Rüdiger Wölk

Esmaspäeval, 4. novembril väljus esimene lend Tallinn-München liinil. Otselennud 126-kohalise Airbus 319 lennukiga toimuvad Saksamaa populaarsesse sihtkohta kolm korda nädalas - esmaspäeval, neljapäeval ja laupäeval.

«See, et Lufthansa alustab lendamist Tallinnast juba teise sihtkohta on meie jaoks märgilise tähendusega. München on reisijate hulgas väga populaarne sihtkoht ning suurepäraste ühendustega sõlmjaam jätkulendudele suundumiseks. Suusafännidele on see ilmselt samuti hea uudis, sest Müncheni lennujaamast on suusanõlvad 2-tunnise autosõidu kaugusel,» rääkis Tallinna lennujaama kommertsdirektor Eero Pärgmäe.

«Lufthansa opereerib Eestis juba alates 1992. aastast ning selle perioodi jooksul on lennureisijate arv ja nõudlus uue lennuliini järele pidevalt kasvanud. Lisaks sellele, et Münchenist on mugav reisida edasi Saksamaale ja Lõuna- ja Kesk-Euroopa riikidesse, avab see võimaluse lennata Lufthansaga edasi veel 214 sihtkohta 75 riigis,» lisas Lufthansa Balti riikide ja Soome piirkonna müügijuht Christopher Zimmer.

Täpsem info lennugraafikute ja piletihindade kohta on saadaval Lufthansa kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles