Pühade ajal tehakse Muhu ja mandri vahel 70 lisareisi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praam.
Praam. Foto: Raigo Pajula

Jõulupühade ja aastavahetuse ajal ehk 23. detsembrist kuni 1. jaanuarini tehakse Virtsu ja Kuivastu vahel kokku 70 lisareisi.

«Lisareiside hulk on suur ja see võimaldab tippaegadel koostada jälle tihedama graafiku, mis lühendab kindlasti võimalikke ooteaegu,» ütles Saarte Häälele OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin. Lisareiside ajaks tuuakse Väinamere Liinide kinnitusel liinile lisajõuks Regula.

Tema sõnul on klientidel pühade ajal soovitatav osta pigem e-piletid, sest ooteaeg tekib tavaliselt just kassajärjekorras. Iseteenindusradade kaudu on laevale pääs seevastu ladusam ja kiirem. Samuti hajuvad sõidukid etteostetud piletite abil reisidele ära ja nii ei pea keegi pikalt sadamas ootama.

Hiiuväina sõnul on elu näidanud, et inimesed tulevad tippajal sadamasse, olles varem veebist vaadanud, et e-pileteid ei ole väga palju ostetud, ning lootes, et siis ei ole ka palju sõidukeid.

«Tegelikkus on aga see, et paljud mõtlevad nii ja satuvad siis ühel ajal sadamasse kassajärjekorda, mis kasvab päris pikaks,» tähendas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles