Põhjamaised reisisoovitused romantikutele

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantilisi sihtkohti leiab ka Põhjamaadest.
Romantilisi sihtkohti leiab ka Põhjamaadest. Foto: Caro / Scanpix
Romantiliseks puhkuseks või pulmareisiks ei pea ilmtingimata Pariisi või mõnele soojale rannale sõitma, sobiva meeleoluga kohti leiab ka lähemalt, näiteks Põhjamaadest.

Norra, Rootsi, Soome ja Taani eksperdid jagasid romantikutele reisisoovitusi VG Netti lehekülgedel.

Turismiinfo portaali VisitDenmark.com juhtaja Vidar Mørch soovitas Põhjamaade kõige romantilisema sihtkohana Põhja-Jüütimaal asuvat Skagenit. «Kenad jalutuskäigud tuultest räsitud randadel, pärast hea restoranielamus ja öö romantilises hotellis…» kirjeldas Mørch. Lisaks võiks külastada väikest spaad hotellis Ruths Hotel.

Noorele paarile võiks Mørchi järgi sobida ka linnapuhkus Århusis, kus on põnevaid poode, mõnusaid kohvikuid. Romantilise meeleolu kindlustab öö Villa Provence nime kandvas hotellis.

Norras Soome saatkonnas töötav Erja Karkkonen soovitas paaridele mõnusaks puhkuseks või pulmaööks spaakülastust Haikko härrastemajas või Naantali spaahotellis. Helsingis on külastamist väärt Sokos Torni ja Kämp hotellid.

Lisaks tõi Karkkonen välja Põhja-Soomes asuva Kakslauttaneni hotelli, kus saab ööbida kenades palkonnides ja lumest või isegi klaasist igludes.

Ingrid Nernæs VisitNorway.com`ist tuletas meelde, et õige sihtkoha valimisel on paaril oluline omavahel selgeks teha, mida romantika nende jaoks tähendab. Mõnele meeldiks eriline öö jäähotellis, kuid teised eelistavad moodsa disainiga ööbimiskohti, kolmandad otsivad aga hoopis ajaloolist arhitektuuri ja hõngu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles