Nädalavahetuse eri: põnevaid sündmusi toimub üle Eesti

Reisile.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Puhka Eestis jagab soovitusi, kuidas sisustada oma nädalavahetust meeleolukalt ja silmaringi avardavalt.

Tartu on etnograafia lainel. Maailmafilmi festival toob kinokunsti kõikjalt maailmast, pakkudes vaatamiseks põnevaid dokumentaalseid lugusid kultuuriantropoloogia teemadel. Enne Tartu ja Tallinna laulupidu on parim aeg täiendada oma rahvariidekomplekti – rahvarõivapäevale oodatakse ostma, müüma ja vahetama rahvarõivaste huvilisi ja valmistajaid. Peale rõivaste on saadaval ehteid, aksessuaare, peakatteid ja jalatseid.

Pärnus lõpeb sel nädalavahetusel soodsate pakkumistega spaanädal, lisaks sellele toimub taimetoidupäev. Kutsutakse kaasa ostma uusi maitseid, osalema töötubades ja loengutel ning vaatama filme.

Klassikalise muusika huvilisi ootab rahvusvaheline Jevgeni Mravinski festival Narvas, ühe põnevamatest kontsertidest annab Peterburi löökpilliansambel MarimbaMix.

Tallinnas on üks erilisemaid ettevõtmisi kommenteeritud tegevused Tallinna loomaaias – kommenteerijad on inimesed, tegevuste tegijad aga… paksunahalised. Näiteks on kavas elevandispaa ja ninasarvikute treenimine. Väga mõnus ja hariv ekskursioon kogu perele.

Lisainfo: Puhka Eestis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles