Finnair avab suvest uue lennuliini

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Finnair avab juunis uue aastaringse lennuliini Trondheimi Norras, jätkates lennuvõrgu laiendamist Põhjamaades. Finnair lisab sel aastal täiendavaid lende ka teise populaarsesse sihtkohta Norras − Tromsøsse. 

«Meil on hea meel, et Finnairi lennuvõrku lisandub sihtkohana Trondheim ja suureneb lendude arv Tromsøsse. Põhjamaad on iseäranis atraktiivne reisisihtkoht just Aasia klientidele, kuid lühikese lisaühendusega Tallinnast Helsingisse on need käeulatuses ka eestlastele. Uus Trondheimi lennuliin võimaldab piirkonnal sihtkohana areneda, ühendades puhkuse- ja ärireisijaid mugavalt Finnairi laia lennuvõrguga Aasias ja Euroopas,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Trondheim on suuruselt kolmas linn Norras. Sihtkoht on eelkõige tuntud hingematvate maastikuvaadete poolest, samuti pakub see mitmekesiseid ajaveetmisvõimalusi matkamisest ja jahipidamisest kuni virmaliste vaatluseni. Avastamist väärib ka kohalik restoranikultuur.

Trondheim
Trondheim Foto: Finnair

3. juunist avatavat Trondheimi lennuliini teenindab Norra regionaalne lennufirma Widerøe viis päeva nädalas Bombardier Dash-8 Q400 lennukiga ning Finnairilt saab pileteid otsa nii äri- kui turistiklassi.

Samuti hakkab Finnair alates 4. juunist koostöös lennufirmaga Widerøe lendama Tromsø-Helsingi vahel aastaringselt kolm korda nädalas − teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Arktika väravaks kutsutav Tromsø asub 350 kilomeetri kaugusel põhjapöörijoonest ning loodusturistidele on see sadamalinn tuttav vaalavaatluse sihtkohana ja virmaliste pealinnana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles