Üllatav põhjus, miks millenniumlased eelistavad külastatud reisisihtkohti uutele

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Puhkuse planeerimine pole just lihtne tegevus, kuna kõigepealt tuleb vastus leida küsimusele «mida sa sellelt reisilt ootad?» Söögielamusi, kultuurinaudinguid või lõõgastumisvõimalusi? Seejärel tuleb leida sobiv majutusasutus ja mõistliku hinnaga lennupiletid.

Põhjalik planeerimine nõuab tähelepanu ja on ühtlasi väga ajamahukas. Seepärast millenniumlased sellega tegelda ei viitsigi, nagu selgus hiljutisest uuringust, mille viis läbi Hotels.com.

Keskmiselt kulub planeerimiseks umbes kaheksa tundi, kuid millenniumlased tüdinevad juba 40 minuti järel. Leidub ka neid, kes kulutavad erinevate võimaluste kaalumisele üle 15 tunni, valides 11 erineva puhkusevõimaluse vahel.

42 protsenti vastanutest tõi välja, et puhkusereisi planeerimine on nende jaoks üks suurimaid stressiallikaid, mistõttu üsna paljud (51%) naasevad sihtkohta, mida nad on juba varem külastanud – lihtsalt sellepärast, et ülemäärast planeerimist vältida. Lisaks oli 38 protsenti vastanutest nõus kas oma sõbrale või reisikonsultandile tasu maksma, et too nende eest puhkusereisi eeltöö ära teeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles