AirBaltic hakkas pakkuma uut kasulikku teenust

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

AirBaltic pakub uue teenusena raske käsipagasi lubamist pardale. Lisatasu eest võib käsipagasi kaal ulatuda 12 kilogrammini.

«Raske käsipagas on innovatiivne toode, mida paljud teised lennufirmad ei paku. Jälgime pidevalt oma reisijate harjumusi ja see on selgelt näidanud nõudlust uue teenuse järele. Peamiselt kõnetab uus teenus neid, kes peavad käsipagasina kaasa võtma raskemaid esemeid, kuid ei soovi kasutada registreeritud pagasit,» sõnas airBalticu juhatuse esimees Martin Gauss.

Economy-klassis reisijatel on lubatud pardale kaasa võtta üks ühik käsipagasit (55×40×23 sentimeetrit) ja üks ese isiklikuks otstarbeks (30×40×10 sentimeetrit) kogukaaluga kuni kaheksa kilogrammi. 8,99-eurose lisatasu eest saab kaasa võtta kuni 12 kilogrammi käsipagasit, aga piirangud selle mõõtmetele ja ühikute arvule jäävad samaks. Raskema käsipagasi teenuse saab lisada lennu broneerimisel või airBalticu kõnekeskuse vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles