Nädalavahetuse põnevaimad sündmused: midagi kõigile, aga eriti naistele

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Visit Estonia annab nõu, kuidas oma puhkepäevi fantaasiarikkalt sisustada.

Toit

Juba neljapäeval ehk 7. märtsil algas Kuressaares pühapäevani vältav festival Naised Omas Mullis. Festivali naudivad iseäranis kõik need, kes peavad lugu ja tahavad rohkem teada saada mullijookidest nagu šampanja, cava ja prosecco. Lisaks on publiku ees moe-, ilu- ja terviseteemad. Aktiivne osaleja saab pealekauba parema ülevaate ka Kuressaare linnast, sest kõik üritused toimuvad eri paikades. Heategevusliku õhtusöögi tulu läheb Saaremaa Vähiühingule.

Film ja muusika

8. ja 9. veebruaril on kõik PÖFFi fännid oodatud Raplasse Naiste Ööde Filmifestivalile. PÖFFi egiidi all toimuv sündmus võõrustab publikut Rapla uhiuues kinos. Soovitame kiirustada, sest avafilmile on piletid juba välja müüdud! Kummalgi päeval ei tasu Raplast ka kohe minema kiirustada, sest pärast filme tuleb Nöffikas ehk NÖFFi järelpidu.  

Muusika kõlab sel nädalavahetusel kõigepealt Alo Mattiisenist inspireerituna: 8. märtsil kell 13 avatakse Jõgeva Kultuurikeskuses taas Alo Mattiisenile pühendatud üle-eestiline noorte vokaalansamblite konkurss. Hea võimalus on kuulda laivis lootustandvaid hääli ja põnevaid seadeid.

9. märtsil algusega kl 19 esitleb Viljandi Pärimusmuusika Aidas Metsatöll oma uut albumit «Katk kutsariks».

Sport

Need, kes tahavad veel talispordist viimast võtta, saavad seda teha nii Põhja- kui ka Lõuna-Eestis. Valgehobusemäel ootab 9. märtsil teatemaraton, kus iga võistkonna kolm liiget sõidavad kokku 45 kilomeetrit. Osaleda saavad ka segavõistkonnad! Start antakse kõigile meeskondadele laupäeval kl 11. Samas saab vaadata lumelauavõistlust Valgehobusemäe Rodeo 2019.

Talviseks traditsiooniks saanud ja Soome presidendi järgi nimetatud Kekkose suusasõit toimub Käärikul 10. märtsil algusega kl 12. Nagu ikka, läbitakse suuskadel 14 km klassikalises stiilis. Enne kohalesõitu pane end spordiüritustele kirja ja vaata osalemise juhendit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles