Belavia avab Tallinnast uue lennuliini (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Valgevene lennufirma Belavia avab käesoleva aasta 30. mail uue lennuliini Minsk-Tallinn-Minsk. 

Lennud toimuvad neli korda nädalas 76-kohaliste Embraer 175 õhusõidukitega, lennu pikkuseks on üks tund ja 15 minutit ning edasi-tagasi lennupiletite hinnad algavad 178 eurost, teatas Tallinna Lennujaam. 

Lennujaama teatel on otseühendus Valgevenega olnud pikalt lennujaama huviorbiidis ning lennuliin Tallinna ja Minski vahel sai lennujaama kommertsjuhi sõnul teoks võrdlemisi kiiresti.

«Oleme Belaviaga mitmel korral kohtunud ja meil on hea meel, et uus liin avatakse just nüüd. Lisaks otseühendusele Minskiga avab Belavia selle liini kaudu meie lendajate jaoks olulisi ümberistumise võimalusi just Vene, Ukraina ja Kazahstani suunal, mis seni on olnud Tallinnast vähem kättesaadavad,» rääkis Tallinna Lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe.

Pärgmäe lisas, et lennuliin alustab esialgu lende turu nõudlusele vastava sagedusega ja mahtude ja nõudluse kasvades on lennufirma valmis kasvatama sagedusi ka igapäevase ühenduse loomiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles