Beebiga lennanud naine varustas 200 reisijat kõrvatroppide ja maiustustega

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Üks ema valmistus 10-tunniseks lennureisiks väikelapsega väga põhjalikult ette ning varustas kõik 200 kaasreisijat kotikesega, mis sisaldas kõrvatroppe ja maiustusi.

Beebiga Lõuna-Koreast Ameerikasse reisinud naine soojendas paljude inimeste südameid, sest muretses kaasreisijate heaolu pärast juhul, kui tema beebi peaks hakkama lennukis nutma.

Reisija nimega Dave Corona postitas sellest liigutavast žestist ka pildid Facebooki, kuhu juurde kirjutas kommentaariks, et tema ei kuulnud selle lapse suust ühtegi piiksu.

Maiustuste kotikesega oli kaasas ka kiri, millel seisis järgnev tekst: Tere! Minu nimi on Junwoo ja ma olen nelja kuu vanune. Täna lähen ma esimest korda Ameerika Ühendriikidesse, et külastada oma tädi. Ma olen veidi närvis ja hirmul, sest tegemist on minu esimese lennuga. See tähendab seda, et ma võin nutta või teha natukene liiga palju lärmi. Ma proovin küll olla vaikselt, kuid ei saa seda kindlalt lubada. Seega, minu ema pani sinu jaoks kokku väikese kotikese hea ja paremaga! Selles on mõned kommid ja kõrvatropid. Palun kasuta neid juhul, kui lennukis on minu tõttu liiga lärmakas. Mõnusat reisi. Aitäh!

Internetis antud žestist pilte näinud inimesed pidasid seda küll väga tähelepanelikuks ja toredaks teoks, kuid pigem ebavajalikuks. Paljud arvasid, et kaasreisijad peaksid olema mõistvamad ka ilma taolise seletuseta, seda enam, et me kõik oleme kunagi beebid olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles