Meghan Markle'i 4 suurepärast nippi, kuidas muuta reisimine võimalikult mugavaks

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Reisimine on Sussexi hertsoginna elus alati tähtsal kohal olnud. Seega on tal jagada nii mõnigi praktiline nipp, kuidas reisimisega seotud ebamugavusi vältida.

Reisimine on küll igati põnev tegevus, kuid paraku see ka väsitab. Üks peamisi reisiväsimuse põhjuseid on ajavahega harjumine. Meghan soovitab sihtkohta jõudes kohe kohaliku aja järgi tegutsema hakata, näiteks süüa lõunat kohalikega samal ajal. Nii püsid Meghani sõnul õigel kursil ja oled ka vähem pahur.

Kuigi praegusel ajal võib Meghan vajadusel Harry kaissu pugeda, on tal varuks üks nipp ka kõigile üksi reisijatele. Endine näitlejanna soovitab reisile kaasa võta pehme salli või tekikese, mis «tundub nagu kallistus». See aitab sul nii lennukis kui sihtkohas end mõnusamalt tunda, kuna meenutab kodu.

Kuigi Meghan ei pea end germofoobiks, kasutab ta lennukis niiskeid salvrätikuid ja desinfitseerivat puhastusvahendit. Tema sõnul ei maksa sellest hoolida, kui mõni kaasreisija su tegevust veidra pilguga jälgib.

Meghan kordab üle ka vana tuntud tõe: joo hästi palju vett! Lisaks soovitab hertsoginna probiootikume, mis aitavad ära hoida seedimisprobleeme ja tugevdavad immuunsust.

Allikas: Lonely Planet

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles