Naisreisija sai «paljastava» riietuse tõttu lennusaatja käest sarjata

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Hiljutisel lennureisil häbistas Jetstar Airwaysi lennusaatja naisreisijat, kes oli parasjagu teel Queenslandi, et külastada oma haiglas viibivat ema.

Autraallanna Shoshanna Strykert kirjutas ärritavast juhtumist ka Facebookis. Tema sõnul olevat lennusaatja öelnud, et naise riietus on kohatu. «Kas sa näed siin ilma särgita mehi ringi kõndimas?» olla lennusaatja küsinud.

Lisaks küsis lennusaatja reisijalt, kas tal on ehk mõni t-särk kaasas, mille ta saaks selga panna. Lennufirma töötaja oli nõus vajadusel ka teki andma, millega naine saaks end kinni katta. 

«Kõik pardalolijad vaatasid mind ja mul oli väga häbi. Minu taga istuval naisel hakkas must kahju ja ta andis mulle oma jaki,» rääkis Strykert.

Ebameeldiva kogemuse hüvitamiseks kinkis lennufirma naisele vautšeri, mille väärtuseks on 50 Austraalia dollarit. Jetstar loodab, et see hea tahte žest «taastab naise usu nende ettevõttesse».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles