Eesti suurim reisibüroo: nädala lõpuni on saadaval üle viie tuhande soodushinnaga reisi

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Reedest pühapäevani kestnud reisimessil Tourest osteti kõige enam pakettreise tuntud puhkusekuurortidesse Kreekas, Egiptuses, Kanaari saartel, Bulgaarias ja Türgis, kuid üllatuslikult suurt huvi pakkusid reisijatele ka uued pakettreiside sihtkohad Lõuna-Aafrika Vabariik, Miami USAs ja Dominikaani Vabariik, näitab Eesti suurima reisiagentuuri müügistatistika.

«Kuna seekord oli müügil rohkem messi eripakkumisi kui kunagi varem, siis on ka ostetud reiside sihtkohtade valik tavapärasest põnevam – lisaks tuntud Kreeka, Egiptuse, Kanaari saarte, Bulgaaria ja Türgi kuurortidele on olnud üllatavalt suur huvi Lõuna-Aafrika Vabariigi, Miami, Dominikaani Vabariigi, aga ka näiteks Portugali reisipakettide vastu,» loetles Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz. «Lõuna-Aafrika Vabariigi reisid on uus trend eestlaste hulgas, samuti on kasvanud teiste Aafrika riikide külastamine – sealsed safarid pakuvad unikaalset avastamisrõõmu ja soe temperatuur on heaks vahelduseks talvisele Eesti kliimale. Kogenud reisijad hindavad lennu ja hotelli mugavust, näiteks  Dominikaani Vabariiki ja Miamisse saab lennata mugavate Finnairi lennukitega. Lisaks on Miami on suurepärane sihtkoht kruiisi alustamiseks – messil broneeriti kõige enam Royal Carribeani Kariibi mere kruiise.»

Ilisson-Cruz lisas, et kui aastaringselt müüb reisiagentuur kõige enam eraldi lennupileteid ja hotellimajutust, siis Touresti messil lähevad alati hästi kaubaks pakettreisid. Ka tänavu oli messikülastajate hulgas kõige enam neid kliente, kes soovivad broneerida puhkusereisi soojale maale. Reisipakettidele järgnes eraldi lennupiletite ja hotellimajutuse müük, samuti broneerisid Touresti külastajad kruiisireise ning vormistasid aastase reisikindlustuse.

Messil müüdud pakettreiside sihtkohtade edetabel:

1. Kreeka
2. Egiptus
3. Kanaari saared
4. Bulgaaria
5. Türgi

Lennupiletite edetabel:

1. Hispaania
2. Saksamaa
3. Brüssel
4. Türgi
5. New York

Tourestil kolmel messipäeval ostetud reisitoodete edetabel:

1. Pakettreisid
2. Lennupiletid
3. Hotellimajutus
4. Reisikindlustus
5. Kruiisireisid

Veel nädala lõpuni on Estraveli online-kanalites saadaval üle viie tuhande Touresti soodushinnaga reisi. Näiteks on valikus nädalased reisipaketid Kreeka saartele, Rumeenia Rivierale ja Costa Dauradale. Lennupiletite hinnad algavad Tourestil 69 eurost (edasi-tagasi), soodushinnaga laevapiletid kümnest eurost ja pakettreisid alates 249 eurost. Paljud sagedased reisijad on uuendanud reisimessil ka oma aastast reisikindlustust, mille hind algab 80 eurost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles