Eesti suurim reisibüroo tõi turismimessiks turule rekordilise koguse soodushinnaga reise

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nils Weymann / PantherMedia / Scanpix

Tänavusel Tourestil müüb Eesti suurim ja vanim reisibüroo Estravel suuremas valikus reiside eripakkumisi kui kunagi varem: tuhandete soodsate reisimisvõimaluste hulgas leidub näiteks tavalisest kuni poole soodsamaid päikesereise, lennupileteid üle maailma, hea hinnaga kruiise ja eksklusiivreise maailma eri piirkondadesse.

Kokku on alates tänasest kuue päeva jooksul saadaval üle viie tuhande soodushinnaga reisi – rohkem kui kunagi varem. «Tähistame homme algavat reisimessi eriti heade reisipakkumistega – juba mitmendat aastat müüb Estravel Touresti käigus soodsaid eripakkumisi, muu hulgas nn messimaasikaid. Kõik pakkumised on müügil mitte ainult Tourestil kohapeal, vaid ka kõigis Estraveli online-kanalites ja büroodes üle Eesti,» märkis Estraveli turundusdirektor Airi Ilisson-Cruz.

«Näiteks on valikus nädalased reisipaketid Kreeka saartele, Rumeenia Rivierale ja Costa Dauradale, mis sisaldavad väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega majutust ja muid teenuseid. Populaarseks on juba osutunud messihinnaga Kuuba ringreis. Lennupiletite hinnad algavad Tourestil 69 eurost (edasi-tagasi), soodushinnaga laevapiletid 10 eurost ja pakettreisid alates 249 eurost,» lisas Ilisson-Cruz.

Täna avaldas Eesti Pank tulemused, mille kohaselt külastasid Eesti elanikud välisriike 3,6 miljonil korral ehk ligikaudu sama palju kui 2017. aastal. Välismaal reisides kulutasid Eesti elanikud seal hinnanguliselt pisut üle ühe miljardi euro ehk 13% rohkem kui aasta tagasi.

«Ka Estraveli 2018. a statistika näitab, et üha rohkem eestlasi lendab puhkuse ajal sooja päikese alla,» sõnas Ilisson-Cruz. «Kuigi eelmine aasta oli puhkusereiside müügi mõttes rekordiline, näitab tänavune aasta esimeste kuude statistika veelgi suuremat kasvu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles