Ryanair hoidis reisijaid ligi kuus tundi lennukis kinni, andmata neile süüa ja juua (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Niall Carson / PA Wire/ Scanpix

Ligikaudu 200 Ryanairi reisijat hoiti lumetormi ajal kuus tundi kitsas lennukis, nende endi sõnul ilma söögi, joogi ning informatsioonita.

Kirjeldatud vahejuhtum leidis Prahas aset eile, Vaclav Haveli lennujaamas. Kuna lumetorm muutus aina hullemaks, siis lennuk ei tõusnud õhku ja reisijad lasti lennukist kuue tunni möödudes välja. Ryanairi teatel paigutati kõik reisijad hotelli.

Üks Ryanairi klient kirjutas Twitterisse, et paljud reisijad kannatasid kitsas lennukis paanikahoogude all ning vanematel oli raskusi oma väikeste lastega.

Sama grupp reisijaid koges edasilükkamisi ka täna, sest lennuki tiivad olid jääs, mistõttu tuli need üles sulatada. Uus lend pidi väljuma täna hommikul kell 10, kuid kell 10.44 säutsusid inimesed Twitteris, et nad on endiselt maapinnal.

Reisijad saabusid täna lõpuks Madridi, kuid seda 26-tunnise hilinemisega. Lennufirma palub kõigilt reisijatelt vabandust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles