Lennureisijad olid sunnitud rõhuprobleemi tõttu valu kannatama

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Connecticutist Floridasse teel olnud Southwest Airlinesi reisilennuk pidi reedel tagasi pöörduma, kuna reisijad kurtsid rõhuprobleemist tingitud valu ja ebamugavustunde üle.

Maandumisel olid lennukil vastas hädaabitöötajad, kes andsid reisijatele arstiabi. Tõsiseid vigastusi reisijatel õnneks ei esinenud, kuid vähemalt ühel reisijal jooksis kõrvadest verd. Lennufirma esindaja sõnul eemaldati lennuk teenistusest.

Alles septembris leidis aset samalaadne intsident − Jet Airwaysi reisilennukis hakkas 30 reisijal kõrvadest ja ninast verd jooksma, kuna meeskond unustas vajutada lülitit, mis reguleerib salongi õhurõhku. Lennuk oli just alustanud teekonda Mumbaist Jaipuri, kuid oli sunnitud peatselt pärast õhkutõusmist tagasi pöörduma.

Toona olid reisijad väga pahased. Ühe reisija sõnul oli see intsident tema elu kohutavaim, teise reisija sõnul võis seda võrrelda lennuga põrgusse. Maandumiselt anti reisijatele arstiabi, vahendab news.com.au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles