Maailma esimene luksuslik kosmosehotell avab uksed juba kahe aasta pärast (1)

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aurora Stationi külastajad saavad hõljuda kaaluta olekus ja nautida 24 tunni jooksul tervelt 16 päikesetõusu ja päikeseloojangut.

Luksusliku kosmosehotelli idee taga on USA kosmosetehnoloogia iduettevõte Orion Span, mille eesmärgiks on kosmos kõigile kättesaadavaks muuta. 12-päevane kosmoseseiklus läheb külastajatele maksma 9,5 miljonit dollarit, seega saavad seda põnevat kogemust endale lubada siiski vaid ülirikkad. Kosmosereisile eelneb kolmekuune õppus, mille läbinud saavad endale Orion Span Austronaudi Sertifikaadi (OSAC).

Korraga saab kosmosesse reisida neli turisti, kellega ühinevad kaks meeskonnaliiget. Kosmosehotellis saavad külastajad muuhulgas osa võtta järgmistest tegevustest: taimede kasvatamine, kaaluta olekus lauatennis ja videokõned kodustega. Samuti garanteerib hotell hingematvad vaated, privaatsed magamiskapslid ning kvaliteetse kosmosetoidu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles