Lennusaatja avaldab: asi, mis ajab mõned reisijad hulluks

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sergei Butorin / PantherMedia / Scanpix

Lennusaatjate tööks on tagada, et reisijatel oleks mugav olla. See tähendab, et kui reisija soovib näiteks midagi süüa või juua, siis lennusaatja ruttab talle appi. Kuid kas sa teadsid, et mitte alati ei ole see nii?

Nimelt, reisisaatjad viibivad mõnikord lennukis niimoodi, et nad ei liiguta sõrmegi. Endine lennusaatja avaldab, et isegi kui töötaja kannab vormi, ei pruugi ta tingimata parasjagu tööl olla.

Mõnikord võib lennusaatja vabade päevade puhul olla teel koju või siis lennata teise lennujaama, et sealt liikuda lennukile, kus ta päriselt tööd peab tegema. «Sagedasti juhtub, et meil on sellel ajal vormiriietus seljas. Mõni inimene läheb selle peale lausa peast segi,» ütles endine lennusaatja Betty N Thesky.

Petty toob näite: «Olin ühel lennul vormiriietusega, istudes lennuki keskmisel istmel. Kõrval olevas istmereas oli naine, kes mind järjepidevalt kurja pilguga jõllitas. Ta tõenäoliselt arvas, et ma olen maailma kõige laisem lennusaatja. Lõpuks ta tõusis püsti, pani oma käed puusa ning küsis, kas ma talle vähemalt teki võiksin tuua.»

«Ma selgitasin talle, et ma ei ole hetkel tööl, ning kuna mina olen kahe inimese vahel kinni, aga tema juba seisab, siis oleks kergem tal endale ise tekk hankida,» lisas Petty.

Seega järgmine kord tead, et kui sa näed lennusaatjat ajakirja lugemas ja kokteili joomas, siis ta ei ole mitte laisk, vaid tal on kohustustest vaba lend.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles