Tai võimud ei luba Austraalia turistil kodumaale naasta

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Austraaliast pärit Claire Johnson saatis esmaspäeval oma sõbrannale abipalve. Teda hoitakse ühes Tai kinnipidamiskeskuses.

Johnson veetis aasta välismaal ning kavatses lõpuks Bangkokist koju tagasi lennata. Siis aga pidasid võimud ta kinni.

Eile saatis Johnson oma Austraalias asuvale sõbrannale, Juliet Potterile mitu murettekitavat sõnumit. Pärast seda ei ole Potter Johnsoniga enam kontakti saanud.

Kahe lapse ema oleks pidanud Sydneysse naasma juba 8. jaanuaril, kuid ta peeti kinni. Potter arvab, et tema sõbranna oli Tais kogemata kauem, kui tema viisa lubas ja just seetõttu võimud ta kinni pidasidki.

Johnsonil olevat kästud maksta trahvi ja broneerida uus lend kodumaale. Kuigi trahv maksti ära ning 12. jaanuariks broneeriti ka uus lend Sydneysse, hoitakse naist endiselt kinnipidamiskeskuses.

Potter on oma sõbranna pärast väga mures: «Ta on väga kena naine ja ma olen mures. Ta on kahe lapse ema. Ta lihtsalt peab koju tulema.»

Kinnipeetud naisele osutatakse konsulaarabi, vahendab news.com.au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles