Kas prooviksid? Paljudes inimestes vastikust tekitav hobi võimaldab naisel ja tema perel muretult reisida

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Graham Oliver / Scanpix

37-aastase ameeriklanna Julie Rodrigueze hobi on rohkemgi kui kummaline, kuid see võimaldab tal aastas säästa ligi 17 000 dollarit.

Nimelt tegeleb kolme lape ema juba viimased kümme aastat prügisukeldumisega. Prügikastidest on ta leidnud nii voodipesu, riideid, mööblit, ehteid kui ka kontaktläätsi. Leitud asjad müüb ta kas maha või taaskasutab, vahendab news.com.au.

Osa inimesi peab Utah's elava koduperenaise hobi rõvedaks, isekaks ja häbiväärseks. Samas leidub ka neid, kes arvavad, et naise teguviis on inspireeriv, isetu, julge ja isegi revolutsiooniline. Veenmist ei vaja ainult võõrad inimesed, ka pereisa ei olnud veel hiljuti naise hobist just vaimustuses.

Leitud asjade müügist saadud raha võimaldab perel üsna muretult reisida. Koos käidi nii Disneylandis kui New Yorgis, Seattle'is ja Mehhikos. Naine hoolib loomulikult ka keskkonnast ja loodab oma tegevusega inimeste teadlikkust tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles