Halvimaks hääletatud lennufirma jättis Kreekasse teel olnud reisijad Rumeeniasse lõksu

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Ryanairi reisilennuk, mille pardal oli umbes 200 inimest, väljus Stanstedi lennujaamast reedel kell 17.19 ja oleks pidanud saabuma Thessaloníki lennujaama enne kella kümmet õhtul, kuid udu tõttu ei saanud lennuk maanduda.

Selle asemel et lennata Kreeka naaberriiki Makedooniasse, suundus lennuk lõpuks hoopis Rumeeniasse ja maandus Timișoara lennuväljal − umbes 750 kilomeetri kaugusel sihtpunktist.

Kuigi lennufirmal lasus kohustus oma reisijate eest hoolitseda, jäid paljud Timișoarasse lõksu. Ainsa võimalusena sihtpunkti jõudmiseks pakkus Ryanair 8-tunnist bussisõitu. 89 reisijat keeldus sellest ja veetis öö lennujaamas. Lõpuks saatis Kreeka valitsus neile järele Aegean Airlinesi lennuki ja kõik reisijad jõudsid õnnelikult Thessaloníkisse. Ryanair pole juhtumit kommenteerinud, vahendab Independent.

Ühtlasi valisid britid Ryanairi halvimaks lennufirmaks juba kuuendat aastat järjest. 70% küsitletutest ei reisiks Ryanairiga kunagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles