Finnair tihendab populaarsel liinil suvist lennugraafikut

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Finnair lisab suvehooajal täiendava igapäevase väljumise Helsingist Londonisse Heathrow’ lennujaama. Lisalende teenindavad Airbus A320 perekonna lennukid.

«London on eestlaste seas üks populaarsemaid Finnairi sihtkohti. Lisame alates 31. märtsist liinile uue keskpäevase väljumise ja veel ühe laiakerelise lennuki, mis teeb reisimise klientidele veel paindlikumaks ning mugavamaks,» ütles Finnairi Ida-Euroopa ja Baltimaade juht Arunas Skuja.

Finnair pakub sujuvat lennuühendust Heathrow'ga koostöös Oneworldi partneritega. Täiendav lend väljub Helsingist kell 11.40 ja tagasilend Londonist kell 13.50.

Lisaks tõstab Finnar Londoni liinil lennumahtu – kell 16.00 väljuvat lendu Helsingist Londonisse ja kell 18.10 Londonist Helsingisse hakkab teenindama Airbusi laiakereline A330 reisilennuk. Muudatus toob võrreldes praeguse A321 kitsakerelise lennukiga ühele reisile rohkem kui 50 lisakohta. Päeva esimest Finnairi lendu Helsingist Londonisse teenindab juba praegu laiakereline Airbus A350 lennuk.

2019. aasta suvehooajal lendab Finnair Helsingi-Londoni vahet kuni seitse korda päevas, millest kahte teenindatakse laiakerelise lennukiga. 2018. aasta suvegraafikuga võrreldes tõstab Finnair lennumahtu liinil ligi 21 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles