Internetikogukond taas ärevil: kes on see salapärane neiu, kes kirjutas lennuki oksekotile väga põneva kirja? (1)

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov / Scanpix

Tundmatuks jääva lennufirma töötaja postitas Redditisse hiljuti pildid oksekotist, mille ta oli lennukit koristades leidnud. Oksekotile oli keegi huvitava kirja kirjutanud.

Found this in the back pocket of a seat on an aircraft I was cleaning last year. Where ever you are, I hope it went well for you. from r/pics

Kirja autoriks on 21-aastane ameeriklanna Andrea, kes kirja kirjutamise ajal oli teel Miamist Washingtoni. Neiu tunnistas kirjas, et on armunud oma parimasse sõpra ja kavatseb sellest talle teada anda. Lisaks kirjutas neiu, et tal pole midagi kaotada, kuna ta suundub peatselt kogu semestriks Austraaliasse ja ei näe oma sõpra tervelt viis kuud. Kirja lõpus on tore üleskutse: tee sinagi täna midagi hulljulget!

Postitus on Redditis väga populaarseks osutunud, sest lugejaid ju huvitab – kes on see neiu ja kas lugu lõppes õnnelikult?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles