Veidrad asjad, mida inimesed on hotellidesse maha jätnud

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valentyna Chukhlyebova / PantherMedia / Scanpix

Peab tõdema, et inimesed on veidrad ja uskumatult hajameelsed samal ajal. Üks asi on asjade unustamine, seda juhtub meil kõigil, imestama paneb pigem see, mida inimesed üldse hotelli kaasa võtavad.

Hotelli on unustatud näiteks sinisilmne kakaduu nimega Brexit, Meghan Markle'i pulmakleidi koopia, poolvääriskividega täidetud laegas, 1.5 meetrit kõrge popkornist tehtud karu.

Klientidel paistab olevat harjumus jätta oma lemmikloomad maha, sest lisaks kakaduule jäeti hotelli ka pärsia kassid Moet ja Chandon ning kalad nimedega Kim, Kourtney ja Khloe. Sellist teguviisi me muidugi heaks ei kiida, oma lemmikutega tuleks hoolsam olla.

Maha on jäetud veel kokkupanemist vajav kasvuhoone, elusuuruses hernehirmutis, 4 liitrit Loch Nessi järvest pärit vett, 14 kilogrammi kaaluv ketiga raudkuul, liiklusreguleerija sau ning koera troon.

Huvitav fakt: Meghan Markle'i pulmakleidi koopia maha unustanud külastaja pidi ostma uue lennupileti, sest suure kuningliku pere austajana ei raatsinud ta kleidist loobuda.

Hinnalisi asju on hotellidesse veel unustatud, näiteks jäeti maha haruldane šampus, väärtusega üle tuhande euro.

Kõige sagedamini jäetakse maha üpris tavalisi asju, näiteks telefonilaadijaid, tahvelarvuteid, dokumente, kaisuloomi, hügieenitarbeid, sokke, lipse ja raamatuid, kirjutab Huffington Post.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles